RENAULT TRAFIC COMBI

partner minden utazáshoz

renault-trafic-combi-j82-ph2-desktop_ig_w600_h337.jpg

Karakteres vonalvezetés és kifejező dizájn
A Trafic Combi Carmin vörös színnel és új hűtőráccsal csábítja el.

dizájn

KIFEJEZŐ DIZÁJN

Függőleges hűtőrács és emblematikus C-alakú LED fényszórók vonzzák magukra a tekinteteket... Az elegancia jegyében született Trafic Combi verziója Carmin vörös fényezéssel és 17“-os könnyűfém keréktárcsákkal tűnik ki a tömegből.

 

fotógaléria megtekintése

_

Megújult orr-rész
Fedezze fel a Trafic Combi új hűtőrácsát és motorháztetőjét. Tűnjön ki a tömegből a C-alakú Full LED fényszórókkal!

_

Tágas és optimalizált utastér
Ismerje meg a kényelem új dimenzióját az újragondolt utastér akár 86,3 liternyi tárolóhelyének köszönhetően.

_

Renault Drive műszerfal
Vegye kézbe az irányítást a 8“-os multimédia képernyő és az okostelefon-tükrözésre képes Easy Link multimédia és online navigációs rendszer révén.

_

Megkönnyített vezetés
A kormánykerék, a vezérlők és a sebességváltó kar teljes mértékben a vezetés megkönnyítésére lett tervezve. A vezérlőket könnyen elérheti a kormánykeréken.

kényelem és variálhatóság

Fedezze fel a vezetési komfort új dimenzióit!


a158add609.webp

Ergonomikus beltér


Indukciós telefontöltő, RENAULT LIFE kesztyűtartó fiók, nagy méretű pohártartó és RENAULT LINK multimédia és navigációs rendszer... Használja ki a teljesen újragondolt belső tér lehetőségeit és kényelmét.

1a2b9b656a.webp

Variálható utastér


3, 6 vagy 9 férőhely: a Trafic Combi variálhatósága lehetővé teszi, hogy kedve szerint alakítsa az utasteret. Akár 9 személyt is szállíthat a csomagjaikkal együtt. Szükség esetén akár ki is veheti a 2. és 3. üléssort, így annyi poggyászt vihet magával, amennyit csak szeretne, és soha nem kell lemondania a kényelemről!

Renault Life

biztonság, hatékonyság és technológia


renault-trafic-combi-j82-ph2-009_ig_w600_h337.jpg

innovatív vezetéstámogató rendszerek


Az Ön és utasai biztonsága érdekében a Trafic Combi számos vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve. Megkönnyítheti a manőverezést a parkolássegítő rendszereknek köszönhetően. Teljes nyugalomban közlekedhet szinte minden körülmények között a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az adaptív tempomat és az aktív vészfékező rendszer (AEBS) segítségével.

renault-trafic-combi-j82-ph2-010_ig_w600_h337.jpg

a kényelmes vezetés élménye


A Start & Stop technológiával rendelkező motorválaszték megfelel a legújabb Euro 6 D-Full kibocsátási előírásoknak. Válasszon a manuális sebességváltók (110 LE és 150 LE) vagy a dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata sebességváltók (150 LE és 170 LE) közül, amelyek nagyobb kényelem és jobb reakcióképesség mellett biztosítanak kellemes vezetési élményt.

Trafic Combi – részletek

Renault Trafic Combi vegyes fogyasztás l/100 km: 7,0 – 7,9 CO2-kibocsátás g/km: 182 -203. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.
Márkáink